30.00€

Avencs de Garraf y d'Ordal = Simas de Garraf y d'Ordal
[9788493371111]

Avencs de Garraf y d\'Ordal = Simas de Garraf y d\'Ordal

Autor(es): Ferrer Rico, Víctor

El massís del Garraf és escenari d'exploracions subterrànies des de fa més d'un segle. Víctor Ferrer i el Grup de Fotografia i Exploració Subterrània FlashBackCorb han realitzat les fotografies per al llibre, que s'acompanya també d'un DVD explicatiu. Tant el llibre com l'audiovisual són en català i en castellà.

En aquest llibre es tracta la història, geografia, geologia, topografia, fauna i vegetació del Garraf i d'Ordal. S'hi descriu amb fotos i textos el món subterrani del massís del Garraf amb l'objectiu de donar-li valor.
El Garraf, un món sota terra; el massís del Garraf; el Parc i el Centre d'Activitats Espeleològiques; la Vegetació; la Fauna; la Fauna Cavernícola; Geologia i Carst; Primeres Exploracions; els Avencs; Grans Cavitats de Garraf i Ordal; les Publicacions; i Agraïments/Bibliografia són els capítols del llibre.
Per a la publicació, Ferrer ha comptat amb la col laboració de la Federació Catalana d'Espeleologia, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, la Generalitat, el Consell Català de l'Esport i Sony España.

Comentarios


Búsqueda rápida
 
Materia:


Búsqueda avanzada


Cesta vacía

Compártelo
Compartir via email Compartir en Facebook Compartir en Twitter Compartir en Google Buzz Compartir en Digg

Editorial
Otros títulos


Síguenos en la red
Follow us on Facebook
Tweet Us!

Idiomas
Español Valencià